Ativiteiten

Onze dansschool organiseert gedurende het dansseizoen tal van activiteiten. De lesgelden die de cursist betaald aan het begin van het seizoen worden voor de volle 100% besteed aan deze activiteiten. Hieronder een overzicht van onze activiteiten:

Open dag

Traditiegetrouw de start van het nieuwe dansseizoen. Alle leden en aspirant leden komen deze avond gezellig een dansje wagen. Tijdens de avond wordt de groepsindeling voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt. Entree: gratis

Sinterklaasbal:

Zou de goedheiligman wel komen? ieder jaar rond zijn verjaardag weet de goedheiligman toch een gaatje te vinden in zijn volle agenda waarin hij een bezoek kan komen brengen aan onze dansschool. Samen met zijn pieten brengt hij leuke cadeautjes voor alle cursisten. de vrijwilliger wordt ook niet vergeten. Iedereen is welkom om dit feest mee te vieren.


Kerstdiner Dansant: 

De laatste les voor de feestdagen is altijd een gezellig samen zijn. We nuttigen met zijn allen een hapje en een drankje en blikken terug op het afgelopen jaar. Dit alles feestelijk omlijst met leuke kerstmuziek en een prachtig aangeklede zaal. Voor deze activiteit dient u vooraf te reserveren. 


Nieuwjaarsbal: 

We proosten op het nieuwe jaar. eten lekkere oliebollen en drinken champagne. Het jaar kan niet beter beginnen dan bij Dansschool Samen Zijn. Entree: gratis 


Carnavalsbal: 

Het feest van het zuiden. Nadat op vrijdagmiddag de 3 uurkes vurraf zijn geweest, zakken wij nog ff door! Tijdens deze avond kiezen we een prins en prinses carnaval. Zorgt een dweilorkest voor de muzikale omlijsting en komen er zelfs nog prinsen en prinsessen carnaval op bezoek. Entree: gratis
Samen zijn got talent:

De talentenshow van de dansschool. Kun je goed zingen, dansen of een andere leuke act? Wij zijn op zoek naar jouw talent! Een leuke avond met tal van optredens onder het toeziend oog van een deskundige jury. Entree: GratisAfdansen en diploma uitreiking:

Dé avond van het jaar! Hier hebben de cursisten het hele jaar voor gewerkt. Ze mogen hun danskunsten laten zien aan een echte jury. zullen ze wel slagen? aan het einde van de avond komt het verlossende woord! Daarna sluiten we de avond af met een echt diploma voor de geslaagden. 


 NK G-klasse:

De danswedstrijd van het jaar. een spectaculaire dag waarin er door alle dansscholen voor mensen met een beperking gestreden wordt om de felbegeerde titel Kampioen van Nederland in de G-Klasse. Ieder jaar heeft deze dag een ander thema. Met als hoogte punt een optreden van een bekende Nederlandse artiest. De organisatie is in handen van de Stichting Danssport op Maat Nederland i.s.m. een dansschool.