Cursist /Vrijwilliger


U bent op zoek voor u uw client, zoon of dochter naar een dansschool die danslessen aanbied op een lager niveau dan bij een reguliere dansschool. Stop met zoeken, u heeft ons gevonden!

Wij zijn een dansschool voor mensen met een verstandelijke beperking mogelijk in combinatie met een zintuiglijke beperking. Het doel van onze dansschool is om laagdrempelige dansactiviteiten te organiseren voor eerder genoemde doelgroep. We streven naar een samenwerking op gelijkwaardig niveau. Onder het motto: "normaal waar het kan, aangepast waar nodig " komen onze leden tijdens het dansseizoen dat loopt van september tot mei iedere vrijdag bijeen voor het volgen van danslessen. Plezier staat voorop. Dat ze iets leren is meegenomen. Zo zullen er leden zijn die na 1 seizoen vlot kunnen doorstromen naar een hoger niveau. Ook zijn er leden die voor langere tijd in dezelfde groep blijven. Herhaling is voor deze leden erg belangrijk. Soms kan het zo zijn dat de pasjes uit de hogere groep simpelweg te ingewikkeld zijn. Om uitdaging te blijven bieden kan het zijn dat een figuur dusdanig kan worden aangepast dat ze deze wel kunnen dansen. wij dansen de volgende dansjes: Quickstep, Engelsewals, Tango, Cha Cha Cha, Rumba, Paso Doble aangevuld met fundansjes.   

Voor ongeveer 30 avonden per seizoen vragen wij een bescheiden vergoeding van € 27,50. Deze vergoeding komt weer voor de volle 100% ten goede aan de leden doordat we deze gelden aanwenden voor de feestavonden. Voor meer info vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vrijwillger worden? JA graag!

Wij zijn op zoek naar mensen die onze doelgroep een warm hart toe dragen. Vindt jij het leuk om op vrijdag te komen dansen met onze leden? Danservaring is niet gewenst, dat kun je immers leren. wat wij van je vragen is dat je een positieve bijdrage levert aan een onvergetelijke avond voor onze leden. Dit kan al door het draaien van bardiensten of het mee organiseren van activiteiten. Een aantal keren per jaar verzorgen wij dansdemonstraties in de regio. Begeleiders zijn dan noodzakelijk om de groep op een correcte wijze bij te staan. Voel jij je aangesproken en wil je een keer komen kijken. vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. een vrijwilliger krijgt geen vergoeding voor de avonden dat hij of zij aanwezig is op de dansschool.